Servicii

Servicii

Certop_9001-COrom– S.C. MIDMET S.R.L. ofera tratamente de protectie anticoroziva prin zincare electrochimica slab acida pe piese din otel si fonta, de o mare varietate ca forme si dimensiuni.
– Diversitatea mare a pieselor ce pot fi zincate la noi decurge din faptul ca acestea pot fi executate atat static pe rame, cat si in tambur, S.C. MIDMET S.R.L. detinand atat o linie de zincare electrochimica pe rame cat si o linie profilata pentru zincarea electrochimica a pieselor in tambur, ambele asigurand o productivitate mare, astfel incat sa putem satisface orice client.
– Tipuri de piese ce pot fi zincate la S.C. MIDMET S.R.L.:
∙ piese de otel, avand orice configuratie care se incadreaza in dimensiunile utile al baii de zincare pe rame si anume: 2000 x 500 x 900 [L(mm) x l(mm) x H(mm)]
∙ lant metraj si plase de lant
∙ organe de asamblare
∙ bucsi, bolturi, precum si orice alte piese de dimensiuni si forme care se preteaza la zincarea in tambur
– In functie de cerintele de aspect si rezistenta la coroziune ale beneficiarului, pentru piesele zincate, tratamentul final de pasivare poate fi realizat in trei variante:
– pasivare albastra
– pasivare irizata in strat gros (pentru rezistenta sporita la coroziune)
– pasivare galbena
– Toate piesele zincate electrochimic la S.C. MIDMET S.R.L., la livrare, sunt insotite pe langa documentele de expeditie (aviz, factura), de Declaratia de Conformitate cu cerintele tehnice impuse de beneficiar, precum si, la cererea beneficiarului, de buletinul de analiza a stratului de zinc depus
logo iso 14001– Garantia calitatii operatiilor de zincare electrochimica executate la S.C. MIDMET S.R.L. este sustinuta prin certificatele ISO 9001 si ISO 14001 pe care societatea le detine.

Comments are closed